background-img

Privatumo politika

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

Šioje Privatumo politikoje Jums, tinklapio https://www.arbos-tech.lt/ (toliau – Svetainė) lankytojams, pateikiame informaciją apie tai, kaip UAB „Agroservisas LT“, įsikūrusi adresu Maironio g. 78 C, Raseiniai (toliau – Duomenų valdytojas), tvarko Jūsų asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikiate užsisakydami ir/ar įsigydami prekes Svetainėje.

Jūsų asmens duomenų apsaugą taip pat reglamentuoja Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti jį lydintys teisės aktai.

Taip pat norėtume atkreipti dėmesį, kad Svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Už tokių interneto tinklalapių turinį ir/ar jų naudojamus privatumo politikos užtikrinimo metodus ARBOS-TECH.LT nėra atsakinga. Todėl prieš pateikiant kokią nors informaciją apie save, lankytojas turėtų susipažinti su atitinkamo interneto tinklalapio taisyklėmis, privatumo politika ir kitais dokumentais.

2. Registracijos taisyklės

Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis Svetaine.

3. Asmens duomenų tvarkymas ir saugojimas

Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno fizinio asmens, kuris lankosi Svetainėje, teisę į privatumą. Mes renkame ir panaudojame fizinio asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitus Svetainės registracijos formoje Jūsų nurodytus duomenis) tam, kad:

  • apdoroti Jūsų prekių ar paslaugų užsakymus;

  • išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

  • įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

  • tiesioginės rinkodaros tikslais, norint užtikrinti nuolatinį Svetainės tobulinimą ir vystymą bei pateikti lankytojui kuo geresnius prekių pasiūlymus. Šiuo tikslu renkami tik šie asmens duomenys: vardas, elektroninis paštas.

Ne asmeninius Jūsų duomenis, t. y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, mes galime naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes pasiliekame sau teisę statistinius duomenis perduoti trečiajai šaliai.

Visais atvejais asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

Nuspausdami mygtuką „SUTINKU“, Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

Jūs bet kada galite atšaukti šį savo sutikimą apie tai pranešdami šiuo elektroniniu paštu: info@agrobond.lt.

4. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Mes turime teisę perduoti informaciją trečioms šalims tik apdorojant prekių ar paslaugų užsakymus, sprendžiant problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu.

Mes neperduosime Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Jūsų atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatytomis aplinkybėmis.

5. Asmens duomenų keitimas ar atnaujinimas

Jūs turite teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

Mes turime turėti pilną, išsamią ir atnaujintą informaciją apie Jus, kad galėtume efektyviai įvykdyti Jūsų lūkesčius ir reikalavimus.

6. Svetainėje naudojami slapukai.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią Svetainė Jums, joje apsilankius, išsaugo Jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo Svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), kad Jums nereikėtų jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis Svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Svetainėje naudojami šie slapukai:

(a) Veikimą gerinantys (sesijos) slapukai. Jie skirti pagerinti Svetainės veikimą ir renka bendro pobūdžio (anoniminę) informaciją apie naudojimąsi Svetaine;

(b) Analitiniai (stebėjimo) slapukai iš „Google Analytics“. Šie slapukai leidžia Duomenų valdytojui atpažinti ir suskaičiuoti Svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Svetainę ja naudodamiesi. Tai padeda mums pagerinti Svetainės veikimą, pavyzdžiui, užtikrinti, kad Jūs galėtumėte lengvai rasti tai, ko ieškote. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Jūsų sutikimas;

(c) Funkciniai slapukai. Šie slapukai yra naudojami Jūsų atpažinimui, kai grįžtate į Svetainę. Tai leidžia mums pateikti pagal Jūsų poreikius pritaikytą turinį, įsiminti Jums aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Jūsų sutikimas.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama Jūsų tapatybei nustatyti , o surinktus duomenis apie naudojimąsi svetaine visiškai kontroliuojame. Šie slapukai nenaudojami jokiais kitais nei čia aprašytieji tikslais.

Trečiųjų šalių tarnyboms siųsti Jums slapukų savo Svetainėje neleidžiame.

Slapukus galite kontroliuoti ir (arba) pašalinti savo nuožiūra. Galite ištrinti visus jūsų įrenginyje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių galite nustatyti taip, kad slapukai jūsų įrenginyje nebūtų įrašomi. Tačiau tokiu atveju kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, jums gali reikėti iš naujo nustatyti kai kurias parinktis, nes kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Šioje svetainėje galite paprastai leisti naudoti slapukus arba jų neleisti naudoti spustelėję vieną iš šių nuorodų:

  1. Leidžiu naudoti

  2. Neleidžiu naudoti jokių slapukų (tokiu atveju slapukų juosta bus rodoma kiekvieną kartą, kai lankysitės mūsų svetainėje).

Lankytojas išreiškia savo išankstinį sutikimą leisti ARBOS-TECH.LT įrašyti slapukus nuspausdamas mygtuką „SUTINKU“ ant žemiau nurodyto teksto: „Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus”.

Sutikimas galioja neribotą laiką iki atšauksite savo sutikimą apie tai pranešdami šiuo elektroniniu paštu: info@agrobond.lt.

6. Informacijos ar pretenzijos perdavimas

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu info@agrobond.lt arba paštu.

Atsakymą mes pateikiame tokia forma, kuria gavome pranešimą ar pretenziją.

7. Taisyklių keitimas

Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką, apie tai pranešdami Svetainėje.

Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų Svetainės teikiamomis paslaugomis, mes laikome, kad Jūs sutikote su taisyklių pakeitimu.

8. Baigiamosios nuostatos

Šioms Privatumo politikos sąlygoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

Visi nesutarimai dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Susisiekite
close slider

Norėdami palikti mums pranešimą, galite pasinaudoti šia forma.
Perskaitę jūsų žinutę, su Jumis susisieksime.
Taip pat galite su mumis susisiekti mūsų kontaktiniais duomenimis pateiktais skiltyje "Kontaktai"